preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vijenac

Login
e-Dnevnik

        

e-Dnevnik za učenike i roditelje od sada i kao mobilna aplikacija

Tražilica
Kalendar
« Lipanj 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji

 
Međunarodna natjecanja
 

Nakon EUROPSKOG FINALA u znanju engleskoga jezika HIPPO 2022., koje je održano u Italiji, u gradu Lidu de Jesolo, učenik 8.a razreda, LEON PINTER zauzeo je 8. mjesto. Čestitamo Leonu i njegovoj mentorici učiteljici Engleskoga jezika Miji Mitrović.

Nakon održanog međunarodnog natjecanja u znanju Engleskoga jezika HIPPO 2022 na europsko finale u Italiju pozvan je učenik 8.a rezreda LEON PINTER. Na natjecanje je pozvano 34 učenika, a samo 3 iz Hrvatske. Čestitamo učeniku na uspjehu i njegovoj mentorici učiteljici Engleskoga jezika Miji Mitrović. Puno uspjeha na natjecanju u Italiji 19. i 20. svibnja 2022.

 


Nakon održanog međunarodnog matematičkog natjecanja KLOKAN BEZ GRANICA u 10% najuspješnijih učenika plasirali su se: 

u kategoriji ECOLIER Jakov Benić, 4.b i Ana Krolo, 5.b

u kategoriji BENJAMIN Marko Slivka i Loris Pejakić, 7.b

Čestitamo učenicima i njihovim mentorima učiteljicama Željki Klaić, Tanji Paris i Aniti Higi


Još jedno međunarodno matematičko i informatičko natjecanje Dabar je završeno.

Pravi izazov za 55 učenika naše škole koji su vrijedno i ove školske godine sudjelovali u ovom natjecanju. Nadasve novo iskustvo svima nama u radu, nekih uživo u školi, a nekih online doma. Velika zahvala roditeljima naših učenika za tehničku pomoć u provedbi natjecanja učenika nižih razreda.

Od subote, 13. 11. 2021. godine učenici na platformi imaju uvid u test i postignuti rezultat. Digitalne Dabar značke su dodijeljene, a moguće je preuzeti i diplomu pristupom u virtualnu učionicu s njihovim korisničkim AAI računom.

Nakon 22. 11. 2021. godine bit će dostupne zlatne značke i diplome za 10% najboljih natjecatelja u svojoj kategoriji. 

MARTA PEĆAR, 4.A

SERGEJ SEKULIĆ, 4.A

JAKOV BENIĆ, 4.B

RAFAEL LIVADA, 4.B

LEON POŽEGA, 5.B

MARKO KANISEK, 7.A

BRUNO ANČIĆ, 7.B

MARKO SLIVKA, 7.B

LORIS PEJAKIĆ, 7.B

LEON PINTER, 8.A

KLARA SLIVKA, 8.A

Hvala što ste dio Dabrosvijeta!

Vaše učiteljice matematike u razrednoj nastavi J. Nikolandić, D. Azenić. D. Čatoš, R. Rako i Ž. Klaić te u predmetnoj nastavi A. Higi i T. Paris.


 
Državna natjecanja

11.4.2022. 

 

Na držvnom natjecanju iz INFORMATIKE u Vodicama učenik 7.b razreda, BRUNO ANČIĆ zauzeo je 3. mjesto. Častitamo Bruni i njegovom mentoru učitelju Tehničke kulture i Informatike Miodragu Zdravčeviću.

Nakon održanog župšanijskog natjecanja iz INFORMATIKE na državno natjecanje pozvan je učenik 7.b, BRUNO ANČIĆ. Čestitamo Bruni i njegovom mentoru učitelju Tehničke kulture i i Informatike Miodragu Zdravčeviću.


1.4.2022.

Na državnom natjecanju iz TEHNIČKE KULTURE u Primoštenu učenica 7.a razreda, STELLA JANDROK zauzela je 14. mjesto. Čestitamo Stelli i njenom mentoru učitelju Tehničke kulture i Informatike Miodragu  Zdravčeviću.

Nakon održanog županijskog natjecanja iz TEHNIČKE KULTURE na državno natjecanje pozvana je učenica STELLA JANDROK, 7.a u području FOTOGRAFIJA. Čestitamo Stelli i njezinom mentoru učitelju Tehničke kulture i Informatike Miodragu Zdravčeviću.


22.3.2022.

Nakon održanog županijskog natjecanja iz ENGLESKOGA JEZIKA prijedlog za državno natjecanje ostvarila je učenica 8. razreda VIKTORIA TOLJ. Čestitamo Viktoriji i njezinoj mentorici učiteljici Engleskoga jezika Miji Mitrović.


 

„Za naše male genijalce“
Zrinka Radanović / datum: 9. 12. 2021. 10:59

Na HEP-ovom natječaju „Za naše male genijalce“, s ciljem opremanja škola računalnom opremom, učenici koji polaze produženi boravak sa svojim učiteljicama Manuelom Dadić i Anjom Muhar snimili su zanimljiv i kreativan video i osvojili računala za školu.  

Čestitamo učenicima na glumi, a učiteljicama na ideji. Zahvaljujemo i roditelju gospodinu Alenu Večaninu na montiranju filma.

Pogledajte nagrađeni video:

https://genijalci.hep.hr/

 

 

CARNET-ovo natjecanje Kamera, ton, e-lektira!
Zrinka Radanović / datum: 19. 10. 2021. 08:58

Natjecanje je namijenjeno osnovnim i srednjim školama koje će se natjecati svaka u svojoj kategoriji. Videonajave koje na CARNET-ovom YouTube kanalu osvoje najveći broj lajkova u pojedinoj kategoriji bit će nagrađene vrijednim nagradama, a osim nagrada publike očekujte i posebne pohvale za digitalnu kreativnost. Vjerujemo da mnogi učenici uživaju u čitanju knjiga, pogotovo lektirnih naslova namijenjenih njihovoj dobi. No nekima je taj užitak promaknuo jer ne znaju prepoznati što je to u pojedinom književnom djelu zanimljivo i korisno. 

https://www.youtube.com/watch?v=hdL-U26iIkE&ab_channel=CARNET

Videonajava za djelo Izabrane pjesme (Grigor Vitez), OŠ Vijenac, Osijek našeg učenika 6.b razreda Gabriela Livade i mentorice učiteljice Ivane Macan.

https://www.youtube.com/watch?v=9wc0TqqQ1So&ab_channel=CARNET

Videonajava za djelo Bilješke jedne gimnazijalke (Nada Mihelčić), Osnovna škola Vijenac, Osijek naše učenice 8.a Lucije Koloda i mentorice učiteljice Ivane Macan.

I zato, klik na lajk!

 
 
Županijska natjecanja

10.5.2022.

Pohvaljujemo sve učenike koji su sudjelovali na atletskom natjecanju ERSTE PLAVA LIGA, a posebno:

FRAN MAROLIN, 1.a -3. mjesto trčanje na 60m

LAURA GEMBES, 3.a - 2. mjesto VORTEX

IRENA KOLODA, 4.a -2. mjesto VORTEX

NINA SLUNJSKI, 5.a- 3. mjesto bacanje kugle 2 kg

U ukupnom poretku od 34 osnovne škole, naša škola je na 6. mjestu po broju učenika koji su sudjelovali.


5.5.2022.

Nakon održanog gradskog natjecanja u atletici za 5. i 6. razred zapažen rezultat ostvarili su:

GABRIEL FRANJIĆ, 6.a-1. mjesto VORTEX

MATEO SABO, 6.b- 3. mjesto trčanje na 100m

Čestitamo učenicima i njihovom mentoru učitelju TZK Franji Jurkoviću.


12.4.2022.

Nakon održanog gradskog natjecanja u ALTETICI zapažen rezultat ostvarili su FRAN GLAVAŠ, 7.a: 2. mjesto na 100m i SARA IMERI, 8.b 1. mjesto u bacanju kugle od 3 kg. Čestitamo učenicima i njihovom mentoru učitelju TZK Franji Jurkoviću.


28.2.2022. 

Nakon održanog školskog natjecanja iz LIKOVNE KULTURE na županijsko natjecanje idu radovi učenica: VIKTORIA TOLJ, 8.a, VANESSA FINTIĆ, 8.a i EMA KAUZLARIĆ, 7.a. Čestitamo učenicama i njihovoj mentorici učiteljici Likovne kulture Martini Ižaković.


28.2.2022.

Nakon održanog školskog natjecanja iz INFORMATIKE na županijsko natjecanje pozvan je učenik 7.b razreda BRUNO ANČIĆ. Častitamo učeniku i njegovom mentoru učitelju Informatike Miodragu Zdravčeviću.


28.2.2022. 

Nakon održanog školskog natjecanja iz ISLAMSKOG VJERONAUKA na županijsko natjecanje pozvane su učenice SARA IMERI, 8.b i ESRA IMERI, 7.b. Čestitamo učenicama i njihovom mentoru.


18.2.2022. 

Nakon održanog školskog natjecanja iz FIZIKE na županijsko natjecanje pozvani su: KLARA SLIVKA, 8.a, ARIGONA KRASNIQI, 8.b i MARKO SLIVKA, 7.b. Čestitamo učenicima i njihovoj mentorici učiteljici Fizike Tanji Paris.


18.2.2022.

Nakon održanog školskog natjecanja iz BIOLOGIJE na županijsko natjecanje pozvana je učenici 8.a razreda KLARA SLIVKA. Čestitamo učenici i njezinoj mentorici učiteljici Biologije Kristini Rajlić.


18.2.2022. 

Nakon  održanog školskog natjecanja iz MATEMATIKE na županijsko natjecanje pozvan je učenik 7.b razreda MARKO SLIVKA. Čestitamo Marku i njegovoj mentorici učiteljici Matematike Aniti Higi.


18.2.2022.

Nakon održanog školskog natjecanja iz TEHNIČKE KULTURE na županijsko natjecanje pozvani su:

LUKA LIJIĆ, 7.a u području Modelarstvo uporabnih tehničkih tvorevina

MARKO SLIVKA, 7.b u području Obrada materijala

BRUNO ANČIĆ, 7.b u području Robotsko spašavanje žrtve

MARKO KANISEK, 7.a u području Strojarske konstukcije

STELLA JANDROK, 7.a u području Fotografija

Čestitamo učenicima i njihovom mentoru učitelji Tehničke kulture Miodragu Zdravčeviću.


9.2.2022. 

Nakon održanog školskog natjecanja iz GEOGRAFIJE na županijsko natjecanje pozvani su PETAR MARTON MACAN, 5.a i STELLA JANDROK, 7.a. Čestitamo Petru i Stelli i njihovoj mentorici učiteljici Geografije Maji Kassi.


7.2.2022.

Nakon održanog školskog natjecanja iz ENGLESKOGA JEZIKA na županijsko natjecanje pozvana je učenica 8.a razreda VIKTORIJA TOLJ. Čestitamo Viktoriji i njezinoj mentorici učiteljici Engleskoga jezika Miji Mitrović.


Ženska judo ekipa je 1.12.2021.godne na gradskom/županijskom natjecanju osvojila 1. mjesto i plasirala se na državno natjecanje u judu. Bravo za žensku judo ekipu u sastavu:

Tena Šepović, 1.b

Naomi Sertić, 3.a

Petra Šepović, 4.a

Ira Kadić, 7.b

Esra Imeri, 7.b

Nina Mihaljević, 8.a

Sara Imeri, 8.b

Čestitamo učenicama i njihovom mentoru učitelju TZK Franji Jurkoviću i želimo im uspjeh i na državnom natjecanju.


Na gradskom/županijskom natjecanju u PLIVANJU učenik ROKO ŠABIĆ, 8.b zauzeo je 1. mjesto prsnim stilom. Čestitamo Roku i učeitelju TZK Franji Jurkoviću.


28. izložba lampiona-Lampionijada
Zrinka Radanović / datum: 22. 10. 2021. 11:33

Naš učenik Patrik Zorn, 6.b osvojio je 1. mjesto u kategoriji Grad Osijek. Čestitamo!

Dodjela nagrade bit će u Arheološkom muzeju, Trg Sv. Trojstva 2 u Osijeku


Moj prvi godišnjak
Zrinka Radanović / datum: 2. 11. 2021. 08:29

Likovni radovi naših najmlađih učenica 1.b razreda, EME LIČANIN i TENE ŠEPOVIĆ prema izboru žirija, u natječaju Glasa Slavonije, za Moj prvi godišnjak, na temu „Most budućnosti“ ušao je u uži izbor za najcrtež. Podržati ih možemo ispunjavanjem kupona u Glasu Slavonije. 

Čestitamo Emi i Teni i njihovoj učiteljici Vlatki Troskot i želimo im uspjeh do kraja natjecanja. 

 

 
 

“Škola voća i povrća”
Vlatka Troskot / datum: 8. 9. 2021. 08:56

Učenici produženog boravka sudjelovali su na Kauflandovom natječaju “Škola voća i povrća”. Za svoj trud su nagrađeni voćem za prvi tjedan nove školske godine i to za cijelu školu. 

  

 
 
preskoči na navigaciju