preskoči na sadržaj

Osnovna škola Vijenac

Login
e-Dnevnik

        

e-Dnevnik za učenike i roditelje od sada i kao mobilna aplikacija

Tražilica
Kalendar
« Lipanj 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji

 
 

Upute za pristupnike

Agencija za odgoj i obrazovanje u Zagrebu imenovala je OŠ Vijenac, Osijeku sjedištem Ispitnog povjerenstva za polaganje stručnih ispita za učitelje fizike s područja Požeško-slavonske  županije, Virovitičko-podravske županije, Brodsko-posavske županije, Vukovarsko-srijemske županije i Osječko-baranjske županije.

Članovi ispitnog povjerenstva:

dr. sc. Verica Jovanovski, prof. fizike, viša savjetnica u Agenciji za odgoj i obrazovanje, predsjednica ispitnog povjerenstva

dr. sc. Vanja Radolić, Sveučilište J. J. Strossmayera u Osijeku, Odjel za fiziku, metodičar

Vesna Vrbošić, prof., ravnateljica, OŠ Vijenac, Osijek

Ivana Macan, prof., učitelj mentor hrvatskog jezika i književnosti, OŠ Vijenac, Osijek

Tanja Paris, prof., učitelj izvrstan savjetnik fizike, mentorica pripravniku/ici na stručnom ispitu, OŠ Vijenac, Osijek

Ispitni rokovi:
od 15. siječnja do 1. ožujka –zimski rok
od 15. travnja do 1. lipnja – proljetni rok
od 1. listopada do 15. studenoga – jesenski rok.


Ljubazno molimo da svoj dolazak mentorici u školu na konzultacije na vrijeme najavite elektroničkom porukom (tanja.paris1@skole.hr) koja će vam dati sve potrebne informacije.

Mentorica će vas u dogovoreno vrijeme primiti i pomoći vam savjetima i prijedlozima oko izvedbe javnog sata nakon što ukratko izložite kako ste zamislili održati svoj javni sat.

Na stranicama Agencije za odgoj i obrazovanje u Zagrebu mogu se pogledati svi Pravilnici i Zakoni koji služe za pripremu polaganja stručnog ispita. Molimo vas da redovito pratite stranice MZO i novosti koje se događaju u području obrazovanja.

Svakako ne zaboravite pitati mentoricu za specifičnosti razreda u kojem izvodite nastavni sat. U učionici fizike imamo interaktivni ekran, zelenu i bijelu ploču, pristup ultrabrzom internetu, te pribor za izvođenje demonstracijskih pokusa i nekoliko kompleta pribor za 5 obveznih učeničkih pokusa neophodnih za uspješnu izvedbu nastavnoga sata.

Ispit se prijavljuje najkasnije 30 dana prije početka ispitnog roka. Dokumentacija kojom se prijavljuje stručni ispit propisana je člankom 14. Pravilnika o polaganju stručnog ispita učitelja i stručnih suradnika u osnovnom školstvu i nastavnika u srednjem školstvu. Popis prijavljenih pristupnika za pojedini ispitni rok s naznakom datuma, vremena, mjesta i škole u kojoj će se održati stručni ispit objavljuje se na internetskoj stranici Agencije za odgoj i obrazovanje (www.azoo.hr) najkasnije 8 dana prije početka održavanja stručnog ispita. U istom vremenu od mentora možete saznati nastavnu temu sata.

U slučaju obavljanja pripravničkoga staža u statusu stručnog osposobljavanja za rad bez zasnivanja radnoga odnosa ili u slučaju ponavljanja dijelova stručnoga ispita ili ispita u cijelosti potrebno je uz prijavu ispita priložiti dokaz o plaćenim troškovima. Opću uplatnicu treba popuniti sljedećim podacima:

PRIMATELJ: Osnovna škola Vijenac, Vijenac Ivana Meštrovića 36, 31 000 Osijek
IZNOS UPLATE: prema iznosima za pojedine dijelove ispita ili ispit u cijelosti
IBAN ŠKOLE: HR2125000091102041126
U pozivu na broj  (Model 02) navedite svoj OIB.

Troškovi stručnog ispita po dijelovima iznose:
– pisani dio, praktični dio i usmeni dio ispita 586,00 kn
– pisani dio i usmeni dio ispita 415,80 kn
– praktični dio i usmeni sat 475,20 kn
– usmeni dio ispita 237,60 kn

Za dodatna pitanja o uplati možete se obratiti u računovodstvo OŠ Vijenac, Osijek na broj telefona računovođe Škole 031/204-234, gospođi Iloni Veber. 

Svim pristupnicima želimo uspješno polaganje stručnog ispita.

preskoči na navigaciju